Grad
GRADSKA GLAZBA PDF Ispis E-mail
Autor Vladimir Đurasel   
01. kolovoza 2019.

Ponovo nastup grupe „Dominik &CO“

Nakon fantastičnog koncerta u lipnju, grupa "Dominik & Co" i ovog će petka raspjevati gradski park. Očekujemo vas u velikom broju sa početkom u 20,30 sati. Koncert organizira Turistička zajednica grada i Gradska glazba Nova Gradiška. Radujemo se vašem dolasku!

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
01. kolovoza 2019.

NG LJETO  i kružni tok!?

 

Brojna pitanja vezana za ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto  odnose se  izgradnju kružnog toka  u središtu grada zbog prohodnosti za pješake. Pitanje je aktualnije tim više što je  najavljeno da će  besplatno parkiralište  za automobile biti na  prometnom poligonu u Kožarskoj ulici, pa će svi koji tamo ostave automobil  morati  proći preko ili obilaziti  gradilište budućeg kružnog toka.  Radovi na izgradnji kružnog toka u središtu grada započeli su početkom srpnja i   trebali bi biti završeni za  105 dana.  Odvijaju se prema planu i kako je prošli tjedan na konferenciji za medije kazao gradonačelnik Vinko Grgić, uz dobru suradnju grada i izvođača radova.  Zajednički je cilj  radove do Novogradiškog glazbenog ljeta dovesti u  fazu da  gradilište bude prohodno za pješake. Kako doznajemo Poduzeće za ceste Slavonski Brod će učiniti sve da to tako i bude. Prometa za automobile i dalje neće biti.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
30. srpnja 2019.

Obilježavanje 24. obljetnice VRO “Oluja“

 

Koordinacija udruga  proisteklih iz Domovinskog rata Brodsko-posavske županije, pod pokroviteljstvom  Ministarstva hrvatskih branitelja i Općine Cernik, organizira obilježavanje 24. obljetnice VRO „Oluje“. Nositelj organizacije je Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 121. brigade-pukovnije Nova Gradiška.

Polaganje vijenaca  bit će 5. kolovoza  u Novoj Gradiški  kod  spomen-obilježja  poginulim hrvatskim braniteljima  i spomen biste prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu u 10 sati.

 
NOVA GRADIŠKA PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
30. srpnja 2019.

Obnavlja se kolnik u Potočnoj ulici

 

Skidanjem starog sloja asfalta  djelatnici  Poduzeća za ceste Slavonski Brod  danas su započeli radove na modernizaciji  kolnika  koji prethode postavljanju novog  asfaltnog sloja  u Potočnoj ulici. Ulica nije zatvorena za promet, a regulira ga djelatnik  koji prema potrebi naizmjenično pušta automobila   iz oba smjera. Investitor je Poduzeće za ceste Slavonski brod.

 
NG LJETO 19. PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. srpnja 2019.

Promjene  u  značajnom gospodarskom događaju za male i srednje poduzetnike

 

Novogradiško glazbeno ljeto manifestacija je sa zavidnom reputacijom, a osim dominantnih sadržaja vezanih za glazbena događanja, ima i veoma značajan gospodarski učinak za malo i srednje poduzetništvo. Uključujući ugostitelje, ostali  obrtnici, mali i srednji poduzetnici imaju priliku prezentirati i prodati svoje proizvode. Kako se moglo ćuti na  konferenciji za novinare  od  gradonačelnika Vinka Grgića i njegovih zamjenika Ivane Trupina i  Borislava Vidošića, gospodarskim sadržajima  i ove se godine posvećuje veća pozornost i uvode neke novine.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 6 od 370

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba