Grad
NG LJETO PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. srpnja 2019.

Za vrijeme NG LJETA besplatno će se moći parkirati na prometnom  poligonu

 

Novogradiško glazbeno ljeto u Slavoniji je najposjećenija  glazbena, gastronomska i gospodarska, zabavna i turistička manifestacija na koju iz godine u godinu dolazi sve više ljudi. Najave i već sada popunjeni smještajni kapaciteti, kazuju da će to biti tako i ove godine. Jedan od problema koji se prošlih godina javljao bio je problem parkiranja automobila  kojih je bilo svagdje, pa čak i u gradskom parku. Kako se  na jučerašnjoj konferenciji za novinare moglo doznati od gradonačelnika Vinka Grgića problem parkiranja će biti riješen u dogovoru s Auto moto centrom Nova Gradiška koji će za parkiranje ustupiti prometni poligon u Kožarskoj ulici odakle do središta grada treba pet minuta pješačenja. Parkiranje će biti besplatno.

 
NG LJETO PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. srpnja 2019.

Otvara se malonogometno igralište na umjetnoj travi na Slavči

 

Jedan od sadržaja koji će biti  uvod u ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto  je i malonogometni turnir  koji će se održati 12. i 13. kolovoza u sportsko-rekreacijskom centru na Slavči.  Tim povodom  prigodno će se otvorit malonogometno igralište na umjetnoj travi. Kako  smo se jučer uvjerili  umjetna trava je postavljena, a ostali radovi na uređenju ograde i okoliša se privode kraju.

 
NG LJETO 2019 PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
24. srpnja 2019.

Sve je spremno za najveću glazbeno-turističku  manifestaciju  u Slavoniji

 

Na konferenciji za medije, održanoj 23. srpnja, potvrđeno je da je sve spremno za ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto, najveću glazbeno-turističku manifestaciju u Slavoniji koja će, uz glazbu za svačiji ukus, i ove godine posjetiteljima pružiti priliku da uživaju  i u brojnim drugim sadržajima i zanimljivostima.

 
ZAVRŠILI UPISI U SREDNJE ŠKOLE ?! PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
23. srpnja 2019.

Za jesenski upisni rok ostalo još 18 mjesta u Industrijsko-obrtničkoj školi

 

Krajnji rok za dostavu upisnica i dokumentacije potrebne za upis  u srednje škole  bio u petak, 19. srpnja 2019. godine. Prema  mrežnoj stranici Upisi.hr  - Nacionalnom informacijskom sustavu  prijava i upisa u srednje škole, u novogradiškim srednjim školama Gimnaziji i  Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi  nema više slobodnih mjesta.

 
UDRUGA STUDIO B PDF Ispis E-mail
Autor Nikolina Jureković   
19. srpnja 2019.

Zaposlena žena za aktivnu zajednicu – korisnice započele s radom!

 

U sklopu projekta “Zaposlena žena za aktivnu zajednicu” UP.02.1.1.05.0291, odobrenog kroz natječaj Zaželi – program zapošljavanja žena, prvog srpnja su potpisani ugovori o radu s četiri korisnice, te su žene započele s radom!
Zaposlene će žene pružati uslugu pomoći za 20 starih i nemoćnih korisnika na području Bodovaljaca i Orubice, odnosno općina Vrbje i Davor, koji su odabrani u suradnji s Centrom za socijalnu skrb Nova Gradiška. Krajnji korisnici, njih 10 u Bodovaljcima i 10 u Orubici, su iznimno zadovoljni pruženom uslugom. Prvi tjedan rada korisnice su provele u upoznavanju s krajnjim korisnicima usluge pomoći u kući, ispitivanju njihovih potreba te usklađivanju rasporeda obilaženja, te obavljanju svakodnevnih poslova i druženju.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 9 od 370

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba