Općine
UDRUGA STUDIO B PDF Ispis E-mail
Autor Josip Potnar   
28. lipnja 2018.

Izložba fotografija #LMTAI

 

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja Studio B održala je 24. lipnja izložbu fotografija „PhotoVoice“ koje su nastale na Erasmus+ razmjeni mladih „Čekaj da razmislim“. Izložba fotografija održana je u prostoru Ljetne pozornice Nova Gradiška, gdje će i dalje biti dostupna prilikom održavanja različitih evenata. Izložbu je otvorio Luka Tunjić, član Udruge Studio B i jedan od voditelja projekta „Čekaj da razmislim“.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
20. lipnja 2018.

Govor Zlatka Age, načelnika Općine Rešetari na svečanoj sjednici Općinskog vijeća

 

Obilježavanje Dana općine i 25. obljetnice osnutka Općine Rešetari bila je prigoda da se na svečanoj sjednici Općinskog vijeća pohvali i govori o postignućima u proteklom periodu koja su značajno izmijenila i unaprijedila život stanovništva na području općine. Bila je to prigoda da se govori o projektima koji su u fazi realizacije i novim projektima koji će se realizirati u narednom periodu, ali i prilika općinskom načelniku Zlatku Agi da se u govoru zahvali svima koji su doprinijeli da se Općina Rešetari svrsta među najuspješnije Općine u Hrvatskoj.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
19. lipnja 2018.

Vodosprema vrijedna 5 milijuna kuna započela s probnim radom

 

Radovi na izgradnji vodospreme u Rešetarima zajedno s prometnicom privedeni su kraju pa je obilježavanje Dana općine i 25. obljetnice osnutka Općine Rešetari bila prigoda da se neslužbeno najavi i završetak ukupnih radova na aglomeraciji koja obuhvaća grad Novu Gradišku i općine Cernik i Rešetari. Radi se o jednoj od najvećih investicija kojom će se stanovništvu osigurati pitka voda.

Vodosprema u Rešetarima veoma je značajna jer će osigurati pitku vodu i posebno obradovati stanovništvo koje živi u višim dijelovima općine Rešetari i istočnom dijelu Nove Gradiške jer više neće morati strahovati da će im slavine presušiti.

 
DAN OPĆINE REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
16. lipnja 2018.

Nagrade najzaslužnijima  za doprinos u razvoju općine

 

Povodom Dana općine i 25. godina od osnutka na svečanoj su sjednici Općinskog vijeća  načelnik Zlatko Aga i Milka Perković,  predsjednica vijeća uručili nagrade najzaslužnijima za doprinos razvoju općine.

Zahvalnicu općine dobio je Andrija Čakarić za promicanje kulturnog amaterizma pisanjem pučkih igrokaza i širenje tradicijskih vrijednosti sela Drežnik.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
16. lipnja 2018.

Obilježen Dan općine i 25. godina od osnutka


Na blagdan sv. Vida 15. je lipnja obilježen Dan općine Rešetari i ujedno proslavljena 25. obljetnica od ustroja ove Općine, koja je "povukla" najviše sredstava iz EU projekata u BPŽ.

U sklopu sadržaja domaćini su gostima pokazali kako teku završni radovi izgradnje Vodospreme u Rešetarima, a potom su zajedno odali počast poginulim hrvatskim braniteljima, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, polaganjem vijenaca, minutom šutnje i molitvom koju je vodio domaći župnik vlč. Josip Bogović.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 8 od 112

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba