Općine
OPĆINA CERNIK PDF Ispis E-mail
Autor Cajtung   
11. svibnja 2019.

Gosti iz Slovenije oduševljeni cerničkom etno-gastro ponudom

 

Općina Cernik na čelu s Vitomirom Žakićem, načelnikom ulaže sredstva i napore kako bi oživjela turizam u Cerniku. Osnovna je i Turistička zajednica koja u suradnji s Franjevačkim samostanom organizira prihvat ekskurzija i drugih posjetitelja kojima se prezentira bogata kulturna baština i drugi sadržaji kojima obiluje općina Cernik. Danas su ugostili posjetitelje iz Sevnice u Sloveniji.

 
OPĆINA CERNIK PDF Ispis E-mail
Autor Cajtung   
05. svibnja 2019.

„PROLJETNI KONCERT“ HPD „TOMISLAV“

 

Tradicionalni „Proljetni koncert“ u Društvenom domu u Cerniku, 4. svibnja održalo je Hrvatsko pjevačko društvo „Tomislav“ iz Cernika. Nastupili su mali i veliki tamburaški orkestar pod ravnanjem Marijana Paurića, prof., juniorski tamburaški orkestar i mješoviti pjevački zbor pod ravnanjem Dalibora Timarca, prof.

 
OPĆINA DRAGALIĆ PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
05. svibnja 2019.

Povodom Dana općine Dragalić održana 8.manifestacija „Dragalić u pjesmi i plesu“

 

Dragalićani i ljubitelji folklora i narodne baštine iz okolnih mjesta 4. svibnja napunili sun Pučki dom u Dragaliću. Nisu požalili jer su bili sudionici još jedne, osme po redu i hvalevrijedne manifestacije „Dragalić u pjesmi i plesu“.

Uživali su u ljepoti narodnih nošnji, pjesmi i plesu iz raznih krajeva Hrvatske koje su u Dragaliću prezentirala gostujuća kulturno-umjetnička društva koja u svojim sredinama njeguju i od zaborava čuvaju i na mlade prenose neprocjenjivu vrijednost narodne baštine svojih predaka.

 
OPĆINA CERNIK PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
02. svibnja 2019.

Kandidati HDZ za EU parlament posjetili Strmac

 

Kandidati HDZ-a za izbore za Europski parlament Karlo Ressler, Danijel Marušić, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Stjepan Ribić i Stjepan Adanić posjetili su 1. svibnja izletište Strmac gdje ih je ugostio Vitomir Žakić, načelnik Općine Cernik i Hrvoje Žakić, predsjednik HDZ Cernik prigodom proslave obilježavanja 24.VRO“Bljesak“ i Međunarodnog praznika rada koje je na Strmcu organizirala općina Cernik. Bila je to prigoda da se hadezeovi kandidati za EU parlament druže članovima HDZ Cernik, njihovim novogradiškim simpatizerima i članovima HDZ susjednih općina, te mladeži HDZ-a uz praznički grah i svirku tamburaškog sastava Merak kojima se s pjesmom pridružio i župan Danijel Marušić, poznat već po dobrom glasu.

 
OPĆINA OKUČANI PDF Ispis E-mail
Autor Vlada RH   
02. svibnja 2019.

Premijer Plenkovića u Okučanima načelnicima Dragalića, Gornjih Bogićevaca, Okučana i Stare Gradiške uručio odluke o potporama

 

U okviru obilježavanja 24. godišnjice Vojno-redarstvene akcije Bljesak, predsjednik Vlade Andrej Plenković 30. travnja boravio je u Okučanima. Položio je vijenac i zapalio svijeće na spomen obilježju“Kristalne kocke vedrine” u počast poginulim hrvatskim braniteljima u VRO „Bljesak“ “. S predsjednikom Vlade bili su ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 117

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba