Općine
Dan škole "Ivan Goran Kovačić" PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
27. ožujka 2011.

ŽIVI, SMIJ SE, POCIKUJ, SLAVONIJO MOJA!

25. ožujka 2011. u Starom Petrovom Selu glazbeno scenskim prikazom upriličenom u školskoj športskoj dvorani učenici i učitelji Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" obilježili su Dan škole. Svi koji su se našli ovdje, od općinskog načelnika Željka Kočijaševića, ravnatelja drugih osnovnih škola novogradiškog kraja i bivših djelatnika škole, sada umirovljenika, do učenika i njihovih roditelja koji su napunili tribine dvorane, nisu požalili.

 
Tkanica trobojnica Dragalić PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
25. ožujka 2011.

RADIONICA NARODNOG I KOSOVSKOG VEZA

24. ožujka 2011. u organizaciji Udruge "Trobojnica tkanica" održana je ove godine već treća radionica.  Okupile su se žene koje već godinama svojim angažiranjem od zaborava čuvaju i obnavljaju kulturnu baštinu. Na prve dvije radionice žene su učile tehniku ukrašavanja stakla. Ovog puta su se u Vatrogasnom domu u radionici okupile žene koje žele obnoviti znanje ili, kao što je to slučaj kod mlađih žena, naučiti tehnike narodnog veza.

 
Razminiranje PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
11. ožujka 2011.

OPĆINA DRAGALIĆ MOGLA BI USKORO SVOJ PROSTOR OČISTITI OD MINA

Sa Zdravkom Modušanom, ravnateljem Hrvatskog centra za razminiranje, Tomislavom Banom, načelnikom i drugim djelatnicima Odjela za nadzor i kontrolu Hrvatskog centra za razminiranje, Zvonimirom Karlikom, načelnikom Općine Dragalić i Draženom Jakupcem, direktorom tvrtke DIZ-EKO, koja obavlja poslove razminiranja, posjetili smo radilište između zaštitnog pojasa autoceste Zagreb-Lipovac i naselja Gorice.

 
DVD Staro Petrovo Selo PDF Ispis E-mail
Autor Višnja Mikić   
07. ožujka 2011.

120. GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a

Među brojnim skupštinama koje se održavaj ovih dana, sinoć je održana i skupština DVD-a Staro Petrovo Selo.
Nakon himne Lijepoj našoj, tradicionalno je zaorila i vatrogasna himna. Uslijedila je i minuta šutnje za sve poginule i umrle vatrogasce. Među njima je i zamjenik predsjednika DVD-a Staro Petrovo Selo, nedavno preminuli Milan Juranović.

 
Bolnica sv. Rafaela na Strmcu PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
02. ožujka 2011.

PRIVODI SE KRAJU OPREMANJE PRVE KATOLIČKE BOLNICE

Nakon priprema za rekonstrukciju i dogradnju postojećih građevina lječilišno-zdravstvenog kompleksa „Strmac“, koje su trajale oko tri godine, građevinska tvrtka Grading iz Cernika, vlasnika Stanka Lazića, prema planu kraju je privela građevinske radove. Kako doznajemo od Stanka Lazića građevinski radovi su završeni, obavljen je tehnički prijem, a već je postavljeno 70 posto opreme.

 
<< Početak < « 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 » > Kraj >>

Stranica 114 od 121

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba