Hvala na podršci

  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Pretraga sadržaja

Cajtungov Facebook


Općine
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
11. studenog 2017.

Blagoslovljen križ posvećen svetom Martinu

Općina Rešetari obnovila je križ na brdu iznad Drežnika posvećen svetom Martinu. Brojni vjernici okupljeni oko križa nazočili su blagoslovu križa i svetoj misi na otvorenom koju je predvodio pater Nenad Meter, župnik župe u Zapolju 10. studenog, povodom blagdana Sv. Martina.

 
GORNJI BOGIĆEVCI PDF Ispis E-mail
Autor Ivanka Herceg   
09. studenog 2017.

SUSRET S KNJIŽEVNICOM

Knjiga, koja donosi 26 životnih priča tri generacije žena, od četrdeset do devedeset godina i tri za autoricu geografski važne sredine, Slavonija, Dalmacija i Zagreb, pobudila je zanimanje i odraslih i djece, koji su s uživanjem sudjelovali u njezinu predstavljanju 7. studenoga u Narodnoj knjižnici i čitaonici “Grigor Vitez” u Gornjim Bogićevcima. Organizatorica ovog lijepog susreta s književnom riječi Jasminke Frlete-Botica, ujedno i moderatorica, Jasminka Klarić, voditeljica Knjižnice, uz riječi dobrodošlice, ukratko je, na početku večeri, predstavila autoricu i njezin dosadašnji rad. Kroz vrlo zanimljiv razgovor poklonike pisane riječi povele su svojevrsnim “vremeplovom” koji i čitatelju donosi istinitu priču o ženama o kojima nikada nitko nije pisao, ali koje su dio povijesti, o ženama koje su probijale put novim generacijama, a da nisu bile zamijećene, ženama koje to još uvijek čine.

 
OPĆINA OKUČANI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
06. studenog 2017.

Najmlađi Okučanci  dobivaju dječje igralište

Zemljani  radovi  koji prethode  postavljanju  opreme za dječje igralište  u središtu  Okučana započeli su 3. studenoga. Najmlađi Okučanci svoj prostor za druženje i igru dobili su kod Doma zdravlja i Zavoda za hitnu medicinu. Uskoro će moći uživati na ljuljačkama, klackalicama, toboganima i ostalim rekvizitima namijenjenim za igru djece zahvaljujući  HEP-u.

 
OPĆINA CERNIK PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
27. listopada 2017.

Modernizacija kolnika ceste u Potočnoj ulici

U cilju poboljšanja života stanovništva Općina Cernik na čelu s načelnikom Vitomirom Žakićem ulaže znatna sredstva u izgradnju infrastrukture i modernizaciju ulica . U tijeku je modernizacija kolnika ceste u Potočnoj ulici u dužini 426, 98 metara. Radove, kojima pogoduje lijepo vrijeme  izvodi tvrtka Cestar iz Gornje Vrbe.

 
ŽUPA CERNIK PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
08. listopada 2017.

SMOTRA ZBOROVA

HPD "Tomislav" iz Cernika u suradnji s paterom Vjenceslavom Janjićem, gvardijanom Franjevačkog samostana u Cerniku održao je 8. listopada, već tradicionalnu Smotru zborova u crkvu sv. Petra apostola u Cerniku. Sve nazočne pozdravio je Đuro Vuk, predsjednik Društva i zahvalio pateru Vjenceslavu Janjiću na podršci kao i svima sudionicima koji su se odazvali smotri. Nastupili su pored domaćina HPD " Tomislav" Cernik ( mješovitog i velikog tamburaškog orkestra) HPD" Graničar" Nova Gradiška, HPD" Urbata" Davor, MPZ KUD-a"Kristal Sladorana" Županja, Gradski pjevački zbor " Lipik" Lipik, HPGD " Sloga" Pitomača i Ženska klapa" Alegre "Osijek pod ravnanjem Cerničanke Ane Bilmez. Fra Vjenceslav Janjić pohvalio je sve sudionike koncerta koji su oduševili ljubitelje zborskog pjevanja u prepunoj crkvi, te su za sjajne izvedbe nagrađeni velikim pljeskom. Program je vodila Josipa Tadić Ivančić.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 96

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba