Općine
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
27. kolovoza 2019.

Potpisani ugovori  za izgradnju reciklažnog dvorišta u Rešetarima

 

U općini Rešetari, 27. kolovoza bilo razloga za još jedno zadovoljstvo  jer se nizu projekata milijunskih vrijednosti koji se realiziraju ove godine dodala izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta za područje općine Rešetari. Potpisani  su ugovori  s izvođačem radova  požeškom tvrtkom „Promet građenje“ Požega i tvrtkom  „Ingri“ iz Rušice koja će obavljati nadzor.

Projekt, ukupne vrijednosti 5.174.904,38 kuna, od kojih su prihvatljivi troškovi određeni u iznosu od 4.837,258,75,  financiran  je iz Kohezijskog fonda putem Ministarstva zaštite okoliša i energetike. Bespovratna EU sredstva iznose 4,1 milijun kuna, a Općina Rešetari u ovom projektu sudjeluje s 15 posto  svojih sredstava.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Općina Rešetari   
21. kolovoza 2019.

Delegacija Općine Rešetari  bila u radnoj posjeti Općini Lasinja

 

Načelnik općine Rešetari Zlatko Aga u pratnji zamjenika Željka Kolakovića, predsjednice Općinskog vijeća Milke Perković i vijećnika Vlade Bizjaka, boravio je u radnom posjetu općini Lasinja (Karlovačka županija), nekada ratom iseljenoj i opustošenoj općini od 1991. do 1995. godine, kada su se mještani vratili u svoja mjesta nakon ratnih djelovanja.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
21. kolovoza 2019.

Općina Rešetari ulaže novih 30 milijuna kuna u društvene objekte


Da je Općina Rešetari, predvođena načelnikom Zlatkom Agom veliko gradilište potvrđuju brojni kapitalni projekti na komunalnoj i društvenoj infrastrukturi koji su završeni i koji se realiziraju. To su Izgradnja vodovoda i kanalizacije, obnove zgrada, objekata, cesta staza, deponje komunalnog otpada i drugi projekti kojima je općina Rešetari zajedno s Općinskim vijećem napravila veliki iskorak u svim pravcima razvoja s ciljem ispunjenja očekivanja stanovništva.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
20. kolovoza 2019.

Projekt "Kreirajmo kvalitetniji život zajedno"

 

U općini Rešetari 19. kolovoza načelnik Zlatko Aga i koordinator Kornelije Lalić održali su radni sastanak sa ženama koje sudjeluju u projektu „Kreirajmo kvalitetniji život zajedno“, a koji se financira iz Program "Zapošljavanje žena - Zaželi" u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Iz razgovora sa ženama moglo se zaključiti da su i one i korisnici programa, uglavnom starije i nemoćne osobe, vrlo zadovoljni.

 
OPĆINA VRBJE PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
19. kolovoza 2019.

Ravnomjerno se ulaže i unapređuje životu svim naseljima

 

-  Bilo je svečano u Vrbju 16. kolovoza. Mještani su obilježavali blagdan svog zaštitnika sv. Roka, a tradicionalno toga je dana  obilježen  i  Dan općine

Nije bilo klasične svečane sjednice Općinskog vijeća pa ni izvješća  načelnika Igora Jurišića o aktivnostima provedenim u proteklih godinu dana.  Druženje upriličeno u povodu  Dana općine bila je prilika da s načelnikom o njima razgovara, a   Mladena Konjevića predsjednika  Općinskog vijeća  pitamo za suradnju općinske  izvršne i predstavničke vlasti.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 7 od 121

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba