Općine
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
14. srpnja 2018.

Općini Rešetari dodijeljeno 482.000 kuna za nabavku spremnika za otpad i 755.000 kuna za predškolski odgoj

 

Općina Rešetari sklopila je s Fondom za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti Ugovor o nabavi spremnika za odvojeno prikupljanje otpada, a kojim je Općina Rešetari ostvarila ukupno 2502 novih spremnika, od toga 1220 spremnika za papir/karton, 6 spremnika za staklo, 1220 spremnika za plastiku, 6 spremnika za tekstil i
50 spremnika kompostera.

 
OPĆINA STARO PETROVO SELO PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
30. lipnja 2018.

Najboljim vinom novogradiškog kraja proglašen mirisni traminac Igora Majera

 

Udruga vinogradara i voćara „Sveti Vinko“ Staro Petrovo Selo  i ove je godine u povodu Dana Općine Staro Petrovo Selo  organizirala ocjenjivanje vina  novogradiškog vinogorja. Kako kaže predsjednik Stjepan Pavlagić  ove je  godine  bilo prijavljeno   26 vina i ocjenjivački sud nije imao laku zadaću  odabrati najbolja.  Najviše je bilo graševina, a potom traminca, portugizca,  rizlinga,  kabernea, pinota, frankovke, rozea,  silvanca zelenog, te miješanih i  stolnih vina. Šampionsko zlato i titulu najboljeg vina  dobio je mirisni traminac Igora Majera iz Nove Kapele.

 
DAN OPĆINE STARO PETROVO SELO PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
29. lipnja 2018.

OPĆINA PETROVO SELO KRUPNIM KORACIMA KORAČA NAPRIJED


Polaganjem vijenaca kod spomen-obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i svetom misom u župnoj crkvi svetog Antuna Padovanskog u Starom Petrovom Selu,  29. lipnja, počelo je obilježavanja Dana Općine Staro Petrovo Selo. Postavljeni su štandovi sa poljoprivrednim proizvodima domaćih OPG-ova. Pod predsjedanjem Slavka Mulca, predsjednika Općinskog vijeća održana je svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Staro Petrovo Selo na kojoj su zaslužnim pojedincima dodijeljena javna priznanja Općine Staro Petrovo Selo a priznanja su dodijeljena i članovima Udruge vinograda i voćara “Sveti Vinko”. Bila je to prigoda da načelnik općine Nikola Denis govori o aktivnostima u proteklom periodu.  Općina Staro Petrovo može se pohvaliti s nizom započetih, ali i realiziranih projekata višemilijunske vrijednosti od životnog značaja za mještane.

 
UDRUGA STUDIO B PDF Ispis E-mail
Autor Josip Potnar   
28. lipnja 2018.

Izložba fotografija #LMTAI

 

Udruga za promicanje aktivnog sudjelovanja Studio B održala je 24. lipnja izložbu fotografija „PhotoVoice“ koje su nastale na Erasmus+ razmjeni mladih „Čekaj da razmislim“. Izložba fotografija održana je u prostoru Ljetne pozornice Nova Gradiška, gdje će i dalje biti dostupna prilikom održavanja različitih evenata. Izložbu je otvorio Luka Tunjić, član Udruge Studio B i jedan od voditelja projekta „Čekaj da razmislim“.

 
OPĆINA REŠETARI PDF Ispis E-mail
Autor cajtung   
20. lipnja 2018.

Govor Zlatka Age, načelnika Općine Rešetari na svečanoj sjednici Općinskog vijeća

 

Obilježavanje Dana općine i 25. obljetnice osnutka Općine Rešetari bila je prigoda da se na svečanoj sjednici Općinskog vijeća pohvali i govori o postignućima u proteklom periodu koja su značajno izmijenila i unaprijedila život stanovništva na području općine. Bila je to prigoda da se govori o projektima koji su u fazi realizacije i novim projektima koji će se realizirati u narednom periodu, ali i prilika općinskom načelniku Zlatku Agi da se u govoru zahvali svima koji su doprinijeli da se Općina Rešetari svrsta među najuspješnije Općine u Hrvatskoj.

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 10 od 114

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba