Hvala na podršci

  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing
  • Marketing

Pretraga sadržaja

Cajtungov Facebook


Općine
121. brigada PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
14. listopada 2010.

OBLJETNICA 121. BRIGADE HV-e

26. rujna 2010. u Staroj Gradiški, unatoč kiši oko 200 pripadnika postrojbi 121. brigade HV-e i njihovih gostiju, predstavnika udruga proisteklih iz Domovinskog rata, postrojba HV-e i Domovinskog rata, HV-e,  Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva branitelja i međugeneracijske solidarnosti i Grada Nova Gradiška, okupilo se u na obilježavanju 19. obljetnice ustroja brigade. Nazočan je bio i Davor Vlaović, zamjenik župana brodsko-posavskog.

 
Obljetnica DVD Laze PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
13. listopada 2010.

60 GODINA VATROGASTVA U LAZAMA

U nazočnosti petnaetstak dobrovoljnih vatrogasnih društava, zapovjednika i tajnika   Vatrogasne  zajednice BPŽ Stjepana Županića i Branka Barbarića, brigadnog generala Mladena Mikolčevića, Željka Kočijaševića i Stanka Mikića, načelnika i predsjednika Vijeća u općini Staro Petrovo Selo, te brojnih drugih uzvanika, DVD Laze obilježilo je 60 godina postojanja.

 
Dan općine Nova Kapela PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. listopada 2010.

DAN OPĆINE NOVA KAPELA

Najznačajniji događaj vezan za obilježavanje Dana općine Nova Kapela i blagdan Sv. Klare je voda u magistralnom cjevovodu Batrina-Nova Kapela–Bili Brig. Zadovoljno je to kazao općinski načlenik Josip Benić na svečanoj sjednici općinskoga Vijeća ističući da je voda ključ opstanka novokapelačkog kraja i dodajući da se projekt vodoopskrbe cijele općine uspješno realizira.
Nedavno su u Batrini započeli radovi na izgradnji, kako je kazao, posavskog vodovoda, Štivica–Komarnica-Magić Mala- Batrina, napravljeni su projekti za sjeverni dio općine i kada se svi završe, 70 do 80 posto općine Nova Kapela bit će pokriveno vodovodnom mrežom, a ostat će Stara Kapela, Srednji i Gornji Lipovac.

 
Dan općine Stara Gradiška PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. listopada 2010.

BLAGDAN PROSLAVLJEN U NOVOJ CRKVI

Dan općine Stara Gradiška proslavljen je svečano zajedno sa blagdanom Sv. Mihaela i po prvi puta u novoj crkvi, požeški biskup msgr. dr. Antun Škvorčević služio je u povodu blagdana starogradiškog zaštitnika svetu misu. Pod predsjedanjem Josipa Valentića, u nazočnosti župana Danijela Marušića, roditelja poginulih hrvatskih branitelja, predstavnika udruga i Hrvatskog društva političkih zatvorenika i drugih uzvanika održana je svečana sjednica, a kod spomenika poginulim braniteljima položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

 
Koncert u cerničkoj crkvi PDF Ispis E-mail
Autor Ksenija Lipičanin   
13. listopada 2010.

SUSRET PJEVAČKIH ZBOROVA

Uz proslavu 105-obljetnice postojanja Hrvatskog pjevačkog društva "TOMISLAV" iz Cernika upriličen je nastup više zborova (Davor, Lipik, Županja, Nova Gradiška, Cernik) i ostvaren lijep koncert u Crkvi svetog Petra apostola u Cerniku.
Praćeni klavijaturnim instrumentima i tamburaškim orkestrom iz Cernika, skladno pjevajući, vođeni svojim dirigentima ispunjali su zadovoljstvom slušatelje, koji su ih pljeskom nagrađivali.

 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 » > Kraj >>

Stranica 95 od 96

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba