Općine
Bolnica sv. Rafaela na Strmcu PDF Ispis E-mail
Autor www.pozeska-biskupija.hr   
21. svibnja 2011.

MINISTAR MILINOVIĆ I BISKUP ŠKVORČEVIĆ POSJETILI PRVU KATOLIČKU BOLNICU U HRVATSKOJ

Podpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović zajedno s požeškim biskupom dr. Antunom Škvorčevićem 17. svibnja posjetio je i razgledali bolnicu sv. Rafaela u Strmcu kraj Nove Gradiške, prvu katoličku bolnicu u Hrvatskoj koju je izgradio i opremio Bolnički red sv. Ivana od Boga, a koja će biti otvorena 29. svibnja 2011.

 
Dan općine SPS PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. svibnja 2011.

DAN OPĆINE STARO PETROVO SELO

Za uspješan rad i vidne rezultate u unapređenju ukupnog života stanovništva u svim naseljima načelnik i općinsko rukovodstvo dobili su pohvale od Tomislava  Vukovca, ravnatelja u Ministarstvu turizma, saborskog zastupnika Mate Bilonjića i župana Danijela Marušića, koji je naglasio da će Županija i ubuduće biti potpora u realizacije općinskih projekata.

 
"Rešetaračko proljeće" PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. svibnja 2011.

PREDSTAVLJENE KNJIGE PJESAMA VERONIKE DEVČIĆ I VESNE DUMIČIĆ

U Rešetarima su 7. svibnja 2011. predstavljene tri nove knjige u, sada već zavidnom opusu knjiga koje je posljednjih godina izdalo Književno likovno društvo "Rešetari". U sklopu tradicionalne pjesničke manifestacije "Rešetaračko proljeće", koja okuplja pjesničke skupine i društva iz cijele Hrvatske predstavljene su knjige "U zenitu života" Veronike Devčić i "Rascvjetale misli" Vesne Dumičić.

 
Obljetnica "Bljeska" 2011. PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
02. svibnja 2011.

PO NAČELIMA MODERNOG RATOVANJA OSLOBOĐENO OKUPIRANO PODRUČJE I OSTVAREN STRATEŠKI CILJ

Skromnije nego prijašnjih godina, 1. svibnja 2011. u Okučanima je dostojanstveno obilježena 16. obljetnica Vojno-redarstvene akcije "Bljesak". "Bljesak" je bio odlučan odgovor hrvatske države agresorskoj politici. Vojno-redarstvena akcija oružanih snaga i specijalne policije RH počela je 1. svibnja u 5 sati i 21 minut.

 
16. obljetnica "Bljeska" PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
30. travnja 2011.

DOMOVINSKI RAT JE BIO OBRAMBENI, PRAVEDAN I OSLOBODILAČKI RAT

- Budući da sutra neću moći biti ovdje, jer ću biti u Vatikanu na svečanosti beatifikacije Ivana Pavla II., došla sam danas kako bi se prisjetila svih onih koji su  sudjelovali u toj akciji, koja je bila precizna, kristalno jasna, akcija oslobađanja dijela hrvatskog okupiranog teritorija i sigurno dobar uvod u "Oluju". Vojno-redarstvena akcija "Bljesak" je dokaz da je Domovinski rat bio obrambeni, da je bio pravedan i oslobodilački i da smo imali pravo braniti i oslobađati svoju zemlju.

 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 95 od 105

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba