Općine
Tkanica trobojnica Dragalić PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
09. lipnja 2011.

CVIJEĆE I DRAGALIĆ

Udruga žena "Trobojnica Tkanica" iz Dragalića u suradnji s Hrvatskom poljoprivrednom komorom organizirali su 2. lipnja u vatrogasnom domu Dragalić predavanje na vrlo zanimljivu temu naziva "Cvijeće i Dragalić". U ime HPK predavanje su iznijeli Mijo Gašparović, viši stručni savjetnik za ruralni razvoj, i Mara Maglić, viši stručni savjetnik za zaštitu bilja.

 
Otvorena katolička Bolnica sv. Rafaela na Strmcu PDF Ispis E-mail
Autor Franjo Samardžić   
29. svibnja 2011.

LJUBAVLJU ĆE SLUŽITI NAJPOTREBNIJIMA

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor, apostolski nuncij u Hrvatskoj Mario Roberto Cassari i fra Donatus Forkan, generalni prior Bolničkog reda sv. Ivana od Boga 29. svibnja 2011. na Strmcu su otvorili prvu katoličku bolnicu u Hrvatskoj »Sveti Rafael« vrijednu oko 100 milijuna kuna.

 
Dan općine Cernik PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
29. svibnja 2011.

OTVARANJE BOLNIČKOG KOMPLEKSA NA STRMCU OTVARA VRATA RAZVOJU TURIZMA

Središnji događaj obilježavanja Dana općine Cernik 28. svibnja 2011. bio je posjet bolničkom kompleksu na Strmcu, koji će kako je na svečanoj sjednici istaknuo načelnik Nikola Jugović biti kotač zamašnjak razvoja. Osim što će se neki, od 50 osoba koje će tamo raditi na poslovima koji nisu zdravstveni, dobiti posao, otvaranje ove zdravstvene ustanove je šansa i za proizvođače hrane i voća.

 
KUD Rešetari - Smotra folklora PDF Ispis E-mail
Autor novagra.hr   
23. svibnja 2011.

SLAVONAC SAM, TIME SE PONOSIM

KUD "Rešetari" organizirao je 21. svibnja 2011. u povodu Dana općine 6. smotru folkora "Slavonac sam time se ponosim". Na pozornicu su DVD-a Rešetari doveli su šest kulturno-umjetničkih društva iz Cernika, Okučana, Orahovice, Banićevca, Starog Topolja i  Kanfanara u Istri. Uz  foklornu skupinu, nastupila je i najmlađa skupina folkloraša KUD-a domaćina, a po prvi puta domaćoj se publici predstavila ženska pjevačka skupina.

 
Bolnica sv. Rafaela na Strmcu PDF Ispis E-mail
Autor www.pozeska-biskupija.hr   
21. svibnja 2011.

MINISTAR MILINOVIĆ I BISKUP ŠKVORČEVIĆ POSJETILI PRVU KATOLIČKU BOLNICU U HRVATSKOJ

Podpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović zajedno s požeškim biskupom dr. Antunom Škvorčevićem 17. svibnja posjetio je i razgledali bolnicu sv. Rafaela u Strmcu kraj Nove Gradiške, prvu katoličku bolnicu u Hrvatskoj koju je izgradio i opremio Bolnički red sv. Ivana od Boga, a koja će biti otvorena 29. svibnja 2011.

 
<< Početak < « 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 » > Kraj >>

Stranica 95 od 106

Kolumne: Mario Filipi, dipl. pol.

Hrvatska i svijet
Kolumne: Mario Filipi

Kolumne: Prof. Ante Gradiška

Caro diario!
Kolumne: Prof. Ante Gradischa

LAG Zapadna Slavonija
 
Otvoren novi caffe bar u Benkovićevoj 16
 

Pomozite pronaći nestale

Klikni za više informacija
Nacionalna evidencija nestalih osoba