DOM KULTURE NOVA GRADIŠKA

I DRVO JE BILO SRETNO: U subotu besplatna kazališna predstava

SUBOTA, 16. 10. U 11:00 SATI – DOM KULTURE

 

S velikim veseljem najavljujmo sjajnu dječju predstavu naziva I DRVO JE BILO SRETNO Teatra Exit u kojoj će jednako uživati i djeca i odrasli!

Ulaz je besplatan!

Režija: Rene Medvešek

Glazbu skladao: Krešimir Seletković

Izvođači – glazbenici/glumci: Davorka Horvat, Goran Jurković, Ivan Kovačić, Ivan Pavić, Damir Horvat

Scenski pokret: Jasna ČižmekTarbuk/ Kostimografija: Martina Karla Franić/Lutke:Tihana Mikša Perković/Svjetlo: Tomislav Baotić

NAPOMENA: NAJLJEPŠE MOLIMO SVE POSJETITELJE DA SE ZBOG SVOJE I OPĆE SIGURNOSTI PRIDRŽAVAJU PROPISANIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA.

Kakvo je to drvo, pitate se? Nije ono ni po čemu neobično, ne razlikuje se od svoje drvovske braće i sestara. I ono pupa, njiše granama, sagiba se pred vjetrom i kišom, govori, pjeva, svira, a ponekad od veselja zatreperi rubovima listova ili mu se kora namreška pod teretom zabrinutih misli. Jer Drvo voli voljeti. Ukratko, želi baš sve kao i ostalo drveće. Pa tako i da bude voljeno. A kakav je taj dječak? O njemu ne znamo mnogo. Kažu da je i malen i velik… Željeli biste znati više? Onda je vrijeme da se krene na rub parka, s ovim brzojavom u ruci. Treba samo puhnuti prašinu i lišće s panja što tamo stoji. I čeka.

 

Slične objave