NOVA GRADIŠKA

NAJLJEPŠI ADVENT: Po izboru FB publike u kategoriji srednjih gradova drugi najljepši je Advent u Novoj Gradiški

NOVA GRADIŠKA -  - U izboru za Najljepši advent kojeg je gradonačelnik.hr proveo pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta adventi su prikupili gotovo 67 tisuća lajkova, a njihove slike je  tijekom  osam dana vidjelo je preko 2,3 milijuna ljudi!

Kako piše gradonačelnik hr. Slavonci su opet imali najljepše advente. Osijek, Vinkovci, Županja i Općina Velika imali su najljepše advente  u Hrvatskoj, a drugi najljepši po izboru FB publike u kategoriji srednjih gradova  je Advent iz Nove Gradiške sa osvojenih 4.125 lajkova.

-Slavonci su nakon osam dana glasanja i 66 tisuća lajkova na našoj FB stranici, imamo pobjednike našeg drugog velikog izbora za Najljepši advent u Hrvatskoj kojega smo proveli pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta. U izboru su sudjelovala čak 72 grada i općine, a najviše lajkova FB publike i titulu najljepših osvojili su – Advent u Osijeku koji je pobjedom u kategoriji velikih gradova obranio prošlogodišnju titulu najljepšeg adventa u Hrvatskoj, Advent u Vinkovcima u kategoriji srednjih, Advent u Županji u kategoriji malih gradova te Advent u Velikoj u kategoriji općina.

Ovdje treba istaknuti da smo, kako bi izbjegli mogućnost višestrukih glasova, računali samo lajkove na FB stranici gradonačelnik.hr-a, a ne i na sheranim objavama kojih je svaki advent osvojio višestruko više - piše gradonačelnik,hr

Slične objave