UDRUŽENJE OBRTNIKA NOVA GRADIŠKA

"Zajedno u poduzetništvo, dani otvorenih vrata škola "

NOVA GRADIŠKA, 17. travanj - Udruga Društvo obrtnika Zapadne Slavonije organizira manifestaciju "Zajedno u poduzetništvo, dani otvorenih vrata škola ", kao svojevrsni sajam obrtničkih zanimanja. Udruženje obrtnika Nova Gradiška suorganizator je navedene manifestacije.

U nastavku je opis i poziv za sve zainteresirane obrtnike, koji bi se željeli uključiti u izlaganje.

Cijela manifestacija radi se u suradnji sa srednjim školama na području grada (ETEŠ I IOŠ), pod pokroviteljstvom BPŽ, GNG i UONG i održat će se dana 10.05.2024. u športskoj dvorani ETEŠ od 9-13h!

Svrha ove manifestacije je promocija sudionika u organizaciji, promocija Vaših zanimanja, obrta  i Vas kao poduzetnika i potencijalnog budućeg poslodavca ,kao i pomoć djeci pri odabiru budućeg zanimanja, jer su nam ciljana skupina učenici 8.razreda OŠ-a sa područja bivše općine Nova Gradiška.

Molimo Vas da se u što većem broju odazovete, izdvojite  svoje vrijeme i što bolje prezentirate sebe i svoj obrt.

Pripremit će se zajednički katalog svih izlagača , a u planu su i dvije panel rasprave i dolazak medija.

Vaša obveza bi bila postaviti svoj izlagački prostor na način kako Vi to sami želite u četvrtak poslijepodne 9.05.,smisliti na koji način ćete djeci prezentirati Vaše zanimanje (ukoliko ste proizvođač ili prerađivač i možete na licu mjesta raditi, to bi bilo najreprezentativnije ,ukoliko ste uslužna djelatnost, možete donijeti samo svoje repromaterijale ) i biti prisutan 10.05. u vremenu od 9h-13h te poslati fotografiju i tekst o Vašoj firmi za zajednički katalog izlagača i organizatora.

Ukoliko želite, možete pripremiti poklončiće za naše male goste (300-400 djece).

Molimo Vas da svoje sudjelovanje, kao i m2 koji su Vam potrebni za prezentaciju Vašeg zanimanja sa kratkim opisom načina na koji ste zamislili svoju prezentaciju potvrdite najkasnije do petka 19.04.2024. na e -mail uo.nova.gradiska@hok.hr ,kako bi mogli osigurati prostor u dvorani ETEŠ.

S poštovanjem,

Viktorio Brdar,
predsjednik
Udruženja obrtnika Nova Gradiška

UDRUŽENJE OBRTNIKA NOVA GRADIŠKA
Ulica slavonskih graničara 20
35400 Nova Gradiška
Tel./fax: 035/361-763

 

Slične objave