OPĆINA REŠETARI

U posljednja tri mjeseca Općina Rešetari bogatija za desetero djece

 

Prijem za roditelje novorođene djece u općini Rešetari održan je u srijedu 16.10.2019. godine. Za susret se prijavilo 10 roditelja, a prijemu je bilo prisutno i sedmero djece rođenih u posljednjih nekoliko mjeseci.

Na početku susreta prisutnu djecu i roditelje pozdravio je načelnik Zlatko Aga.  U svom obraćanju istakao je da Općina Rešetari nastoji raznim oblicima potpore pomoći roditeljima u podizanju i školovanju djece. Cilj i želja općine je da se pomaže roditeljima od rođenja djeteta. Tako se roditeljima za svako novorođeno dijete dodjeljuje financijska pomoć i poklon paket s osnovnom robicom za svakodnevnu upotrebu. Načelnik je upoznao i roditelje s radom vrtića u Rešetarima i područnog odijela u Adžamovcima kao i izgradnjom novog vrtića u Rešetarima u kojem će biti  i jaslice za   najmlađe žitelje  općine.

.   Kako se podjela poklona za novorođenu djecu po novom planu dodjeljuje svaka 3 mjeseca, do kraja godine posljednja dodjela u ovoj godini  bit će u prosincu.  Roditelji su se zahvalili na poklonima Općini Rešetari i svemu što se čini za njene najmlađe  stanovnike.(Općina Rešetari)

Slične objave