NOVA GRADIŠKA

4. SAJAM VJENČANJA EXCLUSIVE

Četvrti Sajam vjenčanja exclusive, koji je postao već tradicionalan za ovo doba godine, održan je 9. studenoga u velikom grijanom glamuroznom šatoru u centru Nove Gradiške, glazbeno scenskim programom na kojem su nastupili Barbara Dautović Španović i plesni studio Marine Mihelčić.

Okuplja preko 70 izlagača iz branše vjenčanja iz cijele Hrvatske. Sajam je otvorio Danijel Marušić, župan, a sve nazočne pozdravili su Dinka Matijević, direktorica TZ Nova Gradiška, Ružica Vidaković, direktorica TZ BPŽ, Ivana Trupina, zamjenica gradonačelnika, Tomislav Šimić, predsjednik Udruženja obrtnika Nova Gradiška i glavna organizatorica Ljiljana Šoch. Održana je modna revija Salona vjenčanica Exclusive na kojoj su predstavljene kolekcije vjenčanica za 2020. godinu, izvučene su nagrade za posjetitelje te je održan light show na kojem se predstavila tvrtka Panonica rasvjeta i razglasi iz Đakova.

U večernjim satima održat će se svečana modna revija koju vodi Marina Maras. U glazbenom dijelu programa nastupaju Dominik&Company, Beta Sudar i Roko Vušković, Plesni studio Marine Mihelčić.

Organizator Sajma je Salon vjenčanica Exclusive Nova Gradiška, a suorganizator Udruženje obrtnika Nova Gradiška. Pokrovitelji su turističke zajednice Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska obrtnička komora Zagreb, Grad Nova Gradiška, Brodsko-posavska županija, Obrtnička komora BPŽ, Udruženje obrtnika Slavonski Brod i brojni sponzori.

Slične objave