TZGNG

Advent u našem gradu 2019.

 

približava nam se mjesec prosinac, a time i blagdan Božić. Kao i proteklih godina, u susret Božiću, Turistička zajednica grada Nova Gradiška, od 01.- 24. prosinca 2019. godine organizira manifestaciju "Advent u našem gradu 2019.", u Novoj Gradiški.

POZIV ZA SUDJELOVANJE

U organizaciji Turističke zajednice i Grada Nova Gradiška održat će se manifestacija "Advent u našem gradu 2019". Adventska događanja započet će 01. prosinca u Gradskom parku gdje će uz klizalište biti postavljene sajamske kućice s eno-gastro ponudom, te niz zabavnih sadržaja za djecu i odrasle. Ovu godinu klizači će imati priliku za užitak na ledu na zaleđenim stazama u gradskom parku.

U posljednjem tjednu Adventa organizirat će se Božićni sajam na kome će osim bogate ponude izlagača biti i bogati program u kome će sudjelovati naše udruge u kulturi. Sajam se će se organizirati u Društvenom domu (Trg dr. Franje Tuđmana 1), 20. i 21. prosinca 2019. Korištenje štandova je bez naknade i rado ćemo ugostiti obiteljska poljoprivredna gospodarstva , udruge, zadruge, obrte i sve ostale koji žele prezentirati svoje proizvode, rukotvorine, gastronomsku ponudu, ponudu vina i rakije, originalnih božićnih darova i dr.

VIŠE NA STRANICAMA TZGNG

Slične objave