NOVA GRADIŠKA

GRADSKA PRIZNANJA U 2020.: Nagrada grada dodijeljena Mirku Golovrškom

NOVA GRADIŠKA,  11.  ožujka  2021. - Budući da zbog epidemiološkog stanja i pandemije koronavirusa  nisu  prošle u povodu Dana grada   dobitnicima uručena  priznanja za 2020. godinu uručena su  danas  prije početka  sjednice Gradskog vijeća. Uručili su ih  predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić i vršitelj dužnosti  gradonačelnika Borislav Vidošić.

Najviše  gradsko priznanje NAGRADA GRADA dodijeljena je MIRKU GOLOVRŠKOM, prof. za izniman cjeloživotni doprinos na unapređenju i promicanju vrijednosti osnovno školskog obrazovanja.

GRB GRADA NOVE GRADIŠKE dodijeljen je: EVICI KRALJIĆ, za izniman doprinos u promicanju osobnosti grada Nove Gradiške u svojim umjetničkim djelima diljem lijepe naše i izvan njenih granica, Fasadersko-ličilačkom obrtu “CINDRIĆ FASADE I INTERIJERI“, za dugogodišnje uspješno organiziranje rada i poslovanja te značajne poslovne rezultate i  Radio klubu „NOVA GRADIŠKA“ 9A1AAY, za dugogodišnje zalaganje u promicanju tehničke kulture prvenstveno među mladima te izuzetnog doprinosa u održavanju komunikacije grada Nove Gradiške s vanjskim svijetom tijekom Domovinskog rata.

MEDALJA GRADA NOVE GRADIŠKE dodijeljena je:LJILJANI ŠOCH, vlasnici obrta za usluge EXCLUSIVE EVENTS, za poticanje razvoja obrtništva i uspješno organiziranje manifestacije „Sajam vjenčanja Exclusive“, MLADENU ŠAŠU, za dugogodišnji nesebičan, požrtvovan rad i djelovanje u Dobrovoljno vatrogasnom društvu Nova Gradiška, MARKU TOKIĆU, za iznimne rezultate i doprinos u promicanju sporta-kuglanja u Novoj Gradiški kao i za doprinos u Domovinskom ratu, Frizerskom salonu FANCY hairdesing&academy, za uspješno poslovanje i razvoj obrtništva te promicanja uslužne djelatnosti, Kazališnoj udruzi glumaca amatera „KUGLA“ NOVA GRADIŠKA, za značajan doprinos u razvoju kazališno amatersko djelovanja na području grada Nove Gradiške, Tvrtki „PLANET RAČUNALA“ Nova Gradiška, za nesebičan i hvale vrijedan doprinos u humanitarnom djelovanju prema udrugama s područja grada Nove Gradiške i Udruzi osoba s intelektualnim teškoćamaSUNCOKRET „ Nova Gradiška za dugogodišnje zalaganje u području zaštite i promicanja prava i interesa djece i mladih s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama.

U ime  nagrađenih zahvalio se  prof. Mirko Golovrški.

 

Slične objave