CERNIK

CERNIK: Hrvoje Žakić (HDZ) ponovo izabran za predsjednika Općinskog vijeća

CERNIK, 10. lipnja  2021. - Na danas održanoj konstituirajućoj sjednici Općinskog vijeća Općine Cernik Hrvoje Žakić je na prijedlog  Komisije za izbor i imenovanja na čelu s  Marijom Jugović(HDZ) i  članovima Željkom Tucićem(HDZ) i Markom Bradašićem(HDZ) ponovo izabran za predsjednika, a Marijan Bakunić (HDZ) za njegovog zamjenika.

   Sjednica je započela  pod predsjedanjem Helene Bakunić i završila pod predsjedanjem novoizabranog  predsjednika Općinskog vijeća Općine Cernik Hrvojem Žakićem, koji je bio predsjednik i u proteklom mandatu.

     Vijećnici su položili i potpisali zakletvu  i nakon intoniranja državne himne minutom šutnje odali počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama  Domovinskog rata.

      Članovi Općinskog  vijeća su: Hrvoje Žakić(HDZ), Marija Vukšić(HDZ), Mira Jurišić(HDZ), Marko Bradašić(HDZ), Marijan Bakunić(HDZ), Ivan Tadić(HDZ), Željko Tucić(HDZ), Irena Kulić(HDZ), Tomislav Đaković(HDZ), Marija Jugović(HDZ), Josip Videc(Domovinski pokret), Dražen Buturac(HSS) i Goran Paurić(SDP).

    Predsjednik  Općinskog vijeća Hrvoje Žakić  čestitao je vijećnicima  na izboru,  zahvalio se na ukazanom povjerenju kazavši da će funkciju, kao i u prethodnom mandatu, obnašati  odgovorno i savjesno, te biti uvijek na raspolaganju. Očekuje da će Općinsko vijeće raditi odgovorno i konstruktivno, a vijećnici se međusobno uvažavati  i djelovati u interesu  svih  građana u općini.

 

 

Slične objave