GRADSKA KNJIŽNICA NOVA GRADIŠKA

OBILJEŽEN DAN HRVATSKIH KNJIŽNICA

DAN HRVATSKIH KNJIŽNICA, 11.11., obilježit ćemo jednim lijepim susretom te nastavkom suradnje, sada još aktivnije, s novogradiškom Udrugom za autizam SUNCE.
SLIKOM DO KOMUNIKACIJE : l JESEN U GRADU - likovna radionica
11. 11.2021. (četvrtak) u 9,00 sati
Dječji odjel Gradska Knjižnica NG
Voditeljice: Melita Dragić, mr. logopedije (Osnovnoškolska skupina CZA Nova Gradiška)
Danijela Babić, odgojiteljica
Andrijana Čeliković Glavičić, odgojiteljica
Anka Višić, pom. knjižn. (GKNG)
Sudionici: djeca (Osnovnoškolska skupina CZA NG, članovi Udruge za autizam SUNCE Nova Gradiška)
Uz čitanje slikovnice SLIKOPRIČE spisateljice Željke Horvat-Vukelja održat će se mala "jesenska likovna radionica"
Cilj: povezivanje djece s teškoćama u razvoju s uslugama Dječjeg Odjela knjižnice uz promicanje čitanja i aktivnosti uz besplatno članstvo za djecu, članove Udruge
Organizatori: GKNG i Osnovnoškolska skupina CZA NG

11:36

 

DRAGI NAŠI KORISNICI; ONI KOJI TO JESU I ONI KOJI ĆE TO TEK POSTATI:
Danas, 11.11. 2021. proslavljamo DAN HRVATSKIH KNJIŽNICA i tom prigodom darivat ćemo BESPLATNIM PRVIM UČLANJENJEM 4 sretna čitatelja (2 na Odjelu za djecu i 2 na Odjelu za odrasle).
Također ćemo članove darivati stručnim časopisima te straničnicima MJESECA HRVATSKE KNJIGE i godišnje kampanje MK-e i medija RH "Čitaj mi!"
U 9,00 sati počinje radionica SLIKOM DO KOMUNIKACIJE:JESEN U NAŠEM GRADU s osnovnoškolskom skupinom CZA NG, članovima Udruge za autizam SUNCE NG.
U 13,00 sati v.d.ravnat. Ernestina Straga-Šašić uručit će knjige i straničnike na dar čitateljicama Dječjeg odjela koje su sudjelovale u Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja u MJESECU HRVATSKE KNJIGE (Vandi Pirić koja je "odabrana" i od odbora Kviza te Luciji Prpić i Irini Pirić). Čestitamo!
*****************
UZ VELIKI I VAŽNI DAN ZA SVE HRVATSKE KNJIŽNICE, DAN HRVATSKIH KNJIŽNICA, OD SRCA ČESTITAMO GRADSKOJ KNJIŽNICI POŽEGA NA VELIKOJ I ZASLUŽENOJ NAGRADI ZA "KNJIŽNICU GODINE" !

 

 

 

Slične objave