NOVA GRADIŠKA

LOŠ PRIMJER: Opasno ruglo na željezničkom kolodvoru

NOVA GRADIŠKA, 27.  srpnja 2022. - Aktualni sat na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća vijećnik Marijan Radić (NLVG)  iskoristio je kao priliku da upozori na ruševnu zgradu na željezničkom kolodvoru, koja  kako je naglasio, ostavlja  loš prvi dojam  o gradu  kod svih  koji dolaze u Novu Gradišku, ali i kod onih koji su samou prolazu i  mogu vidjeti zgradu bivšeg željezničkog vodocrpilišta.  Upitao je gradonačelnika Vinka Grgića namjerava  li Grad  nešto poduzeti   kod Hrvatskih željeznica u svezi zgrade koja je ruglo, ali i iz  sigurnosnih razloga.

    Gradonačelnik je odgovorio da će gradske službe  fotografirati zgradu i kao foto dokumentaciju poslati u Hrvatske željeznice i zatražiti da se problem riješi. Dodao je da se čeka  modernizacija  željezničkog koridora od  Okučani - Vinkovci  i radovi u sklopu kojih  će se  rješavati problematika vezana za željeznicu, od samog kolodvora do pružnih prijelaza i  nadvožnjaka.

   Kako sada  stvari stoje na to će se morati malo pričekati jer  trenutno taj željeznički koridor nije među prvim prioritetima Hrvatskih željeznica.

  

 

 

Slične objave