NOVA GRADIŠKA

Udruga Pozitiva : Dan otvorenih vrata za oboljele od raka

NOVA GRADIŠKA, 27. kolovoza 2022. - Nakon održanih Dana otvorenih vrata za oboljele od raka i članove njihovih obitelji u Staroj Gradiški, Okučanima, Davoru i Starom Petrovom Selu, novogradiška Udruga za promicanje kvalitete života i održanje mentalnog zdravlja „POZITIVA“ organizira u ponedjeljak 29. kolovoza 2022. s početkom u 13,00 sati Dan otvorenih vrata u Novoj Gradiški, u prostoru Hrvatskog liječničkog zbora u staroj bolničkoj zgradi Opće bolnice Nova Gradiška.

Projekt psihosocijalne pomoći oboljelima od raka i članovima njihovih obitelji Udruga „POZITIVA“ provodi uz financijsku potporu Brodsko-posavske županije, s ciljem podrške onkološkim bolesnicima i njihovim obiteljima u prilagodbi na dijagnozu teške bolesti i dugotrajan proces liječenja.

Posjetiteljima Dana otvorenih vrata na raspolaganju će biti „Pozitivin“ stručni tim – Ivana Tomić Pavlović, prof. psihologije spec. u palijativnoj skrbi, mr. Ljiljana Lukačević, spec. kliničke psihologije, Matija Bartolović, dr.med. spec. psihijatrije, Kristina Kulaš, dr.med. spec. psihijatrije i Darija Marić, dipl. socijalna radnica.

„Dođite, savjetujte se sa stručnjacima, osnažite kroz psihološku podršku i informirajte o pravima u sustavu socijalne skrbi i zdravstveno-mirovinskog osiguranja“ – poručuje u pozivu onkološkim bolesnicima i njihovim obiteljima predsjednica novogradiške Udruge “POZITIVA” mr. Ljiljana Lukačević, spec. kliničke psihologije.

 

Slične objave