NOVA GRADIŠKA

EMPWR u sklopu Dječjeg tjedna donirao novčana sredstva O.Š. Ljudevita Gaja

NOVA GRADIŠKA, 9. listopad 2023. - U tjednu na izmaku tradicionalno smo se posvetili djeci i njihovim aktivnostima. Dječji tjedan i ove godine bio je posvećen promicanju prava djeteta i mnogim akcijama odnosno aktivnostima posvećenih djeci. "Ljubav djeci prije svega!” slogan je koji nam i u ovome tjednu i u svim ostalim tjednima kroz godinu mora biti nit vodilja.
S obzirom na to da je novogradiška Osnovna škola Ljudevita Gaja tijekom nezapamćenog nevremena u srpnju ostala bez gotovo cijelog krova, što je dovelo do nemogućnosti korištenja nekoliko učionica, tvrtka EMPWR koja u našoj industrijskoj zoni zapošljava najviše djelatnika odlučila se pomoći školi u obliku novčane donacije kako bi učenici što prije dobili adekvatan prostor za redovno održavanje nastave.

“Dječji tjedan je za nas ove godine dobio posebno značenje, jer smo neposredno, na pravi način mogli pomoći O.Š. Ljudevit Gaj. To je ustanova u koju svakodnevno idemo svi mi, naši djelatnici i naši sugrađani i sva naša djeca. Kada ste roditelj školarca, to na neki način postaje i vaša ustanova. Stoga smo osjećali potrebu na bar neki način pomoći sanaciji krova i učionica. Iskreno se nadamo da su im ova sredstva u tome i pomogla”,izjavila je Ivana Budimir Dautović iz tvrtke EMPWR u trenutku primopredaje i obilaska škole. U razgovoru s ravnateljicom O. Š. Ljudevita Gaja, Blagicom Pečnjak, doznali smo da su radovi sanacije krova uskoro gotovi i da će se učenici nižih razreda uskoro moći vratiti u svoje redovne smjene. Do tada im još ostaje sanacija nekoliko učionica. Dječji tjedan tako je i ove godine dobio jednu sjajnu i neočekivanu vijest na radost svih školaraca O.Š. Ljudevita Gaja.

Motionplay Agencija

 

Slične objave