OPĆINA REŠETARI

Nastavljena hvalevrijedna suradnja Općine Rešetari i GD Crvenog križa Nova Gradiška

REŠETARI, 1. veljače 2024. – Općina Rešetari i Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška i u ovoj godini nastavljaju s hvalevrijednim aktivnostima i pomažu građanima u potrebi na području općine Rešetari.

Prošle godine su pomogli oboljelom hrvatskom branitelju Mati Mihaljeviću iz Drežnike, a Zdravki Crnoja iz Adžamovaca su uz humanitarnu pomoć adaptirali i dogradili ruševnu kuću i tako osigurali prostor za stanovanje. 

Općinski načelnik Zlatko Aga i ravnatelj GD Crvenog križa Dario Pauković su 18. siječnja posjetili dvije obitelji  u Rešetarima  koje su stradale u  poplavi koje je  izazvalo olujno  nevrijeme u lipnju  prošle godine. 

Općinski načelnik Zlatko Aga  je obitelji Pasariček uručio ugovor o korištenju  kuće u vlasništvu Općine Rešetari, a  Dario  Pauković  štednjak. Nakon  poplave  njihova kuća nije bila za stanovanje i do sada su živjeli u kontejneru.  

Obitelj Domazet  privremeno živi  u prostorijama na nogometnom igralištu u Rešetarima, a nakon adaptacije  preselit će u  kuću u Rešetarima koja je u  vlasništvu  općine.  GD Crvenog križa i njima je  darovalo štednjak.  

Čelnici Općine Rešetari i Gradskog društva Crvenog križa Nova Gradiška  izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom   i aktivnostima  čiji je cilj pomoći  ljudima u potreba u lokalnoj zajednici. 

Slične objave