NOVA GRADIŠKA

Promocija knjige Deje Špičak "Nada u neparan broj riječi"

NOVA GRADIŠKA, 5.lipnja 2024. - "Voljeti silinom starinskih prozora značilo je nadat se kako će posljednja poema donijeti neparan broj riječi. Jer tad Ona biva nedovršenom".

Što li se krije ispred, u i iza starinskih prozora te što povezuje djetinjstvo, mladost i smrt modrokosa, javnost je mogla saznati na sinoćnjem predstavljanju knjige poezije "Nada u neparan broj riječi".

Gradska knjižnica Nova Gradiška u suradnji s Ogrankom Matice hrvatske u Novoj Gradiški, 4. lipnja ugostila je mladu sugrađanku Deju Špičak koja je održala svoju 1. promociju knjige poezije. 

Kako bi druženje bilo svečanije, ali opušteno, pobrinula se naša profesorica Vjekoslava Bagarić koja je predstavila knjigu, a stihove čitao  Zrinko Kapetanić. Za ugođaj na promociji pobrinuli su se učenici Glazbene škole Ester Lazarić (nastavnik Boris Ružojčić) i Leonardo Robina (nastavnica Marina Karešin) svirajući na gitarama.

Nakon promocije, uslijedilo je druženje i razgovor s mladom književnicom kojoj želimo puno uspjeha na svim budućim promocijama i u pisanju novih književnih djela.

 

Draga Dejo...neka ti je SRETNO!

 

Marija Bradašić Mikolčević

Slične objave